Nieuws

Psssst.. duurzame ondernemer: Doe mee aan de DAM Prijs!

14 juni 2016 | Door: Charlene Bodt | Bron: Gemeente Amsterdam

Ben jij ondernemer en vind je duurzaamheid belangrijk? Doe mee met de DAM Prijs! Dé prijs voor Duurzame Amsterdammers in het MKB. Ga de uitdaging aan en maak kans op de stadsdeelprijs van €1.500,-, de stedelijke DAM Prijs van €4.000,- en een publiciteitscampagne voor jouw bedrijf.

 

De publiciteitscampagne voor de winnaars bestaat uit o.a. advertenties en interviews in het Parool, een Facebookcampagne, aandacht in gemeentelijke media zoals krant Amsterdam en media van partners en digitale DAM Prijs-uitingen.

 

Daarbij krijgt elke deelnemer aan de DAM Prijs:

  • Een vermelding van de bedrijfsnaam en website op de DAM Prijs website.
  • Een vermelding van de bedrijfsnaam in een advertentie in het Parool.

 

Wat is de DAM Prijs?

De DAM Prijs is de prijs voor de meest duurzame MKB-er van Amsterdam. Na de inschrijvingsperiode vindt de selectie per stadsdeel plaats. In ieder stadsdeel bepaalt de stadsdeeljury begin september de winnaar. Deze ondernemer wint de stadsdeelprijs van € 1.500,-. De zeven stadsdeelwinnaars zijn tevens genomineerd voor de stedelijke DAM Prijs. Van 11 tot 30 oktober wordt het Amsterdamse publiek opgeroepen te stemmen op haar favoriet. Op 31 oktober kiezen jury en publiek de uiteindelijke winnaar van de DAM Prijs 2016. Deze ondernemer is de meest duurzame MKB-ondernemer van heel Amsterdam.

 

Hoe kun je deelnemen?

Deelnemen is eenvoudig. Vul de vragenlijst in op amsterdam.nl/damprijs. De inschrijvingstermijn loopt vanaf nu tot en met zondag 31 juli. Twijfel je of je duurzaam genoeg bent? Vul dan de QuickScan in op de website en je weet binnen een paar minuten of je kans maakt.

 

Ken je een duurzame ondernemer? Draag diegene voor!

Draag je favoriete duurzame ondernemer voor via de website. Vervolgens neemt de organisatie contact op met de ondernemer om mee te doen aan de DAM Prijs. Hiermee maak je kans op een duurzaam chocolade-verwenpakket van oud winnaars Chocolatemakers. Het chocoladepakket bestaat uit ‘de vier’ en een rondleiding in de fabriek van Chocolatemakers. De DAM Prijs-organisatie verloot er vijf onder alle personen die een ondernemer hebben voorgedragen.

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen