Nieuws
Algemeen

Pure Energie genomineerd voor de Triodos Hart-Hoofdprijs 2016

8 april 2016 | Door: Charlene Bodt | Bron: Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Alfons Wispels, duurzaam ondernemer en oprichter van Pure Energie van Raedthuys, is genomineerd voor de Hart-Hoofdprijs 2016 van Triodos Bank. Jaarlijks wordt deze landelijke ondernemersprijs uitgereikt aan de ondernemer die de meest inspirerende bijdrage heeft geleverd aan een duurzame wereld. De stemperiode is gestart op 6 april, de uitreiking is op 24 mei 2016.

 

Energie van dichtbij is de energie van de toekomst, stelt Alfons Wispels. In 1995 bouwde hij zijn eerste windmolen in Zeewolde, inmiddels is hij eigenaar van het grootste private energiebedrijf van Nederland: Pure Energie. Met dit succesvolle energiemerk vergroent hij Nederland en zet hij steeds meer mensen aan tot het kiezen voor écht groene stroom. Aanleiding voor Triodos Bank om hem te nomineren voor de Hart-Hoofdprijs. Op basis van het grootste aantal publieksstemmen wordt de winnaar verkozen.

 

 

Lees verder bij het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen