Nieuws

Samenwerking zorgt voor duurzamere toekomst

1 december 2016 | Door: Bob Boerdam | Bron: Agmi Traffic & Lighting

‘We zetten ons ervoor in om dingen goed te gaan doen. Niet minder slecht, maar écht goed.’ Met ambitieuze woorden opende wethouder Wim van den Beucken van gemeente Venlo het C2C Inspiratieseminar in Tegelen. De gemeente, Agmi Traffic & Lighting en SGS Search organiseerden dit event ter ere van het C2C-jaar in Venlo.

Een levensstijl

Filosoof en trendwatcher Ruud Veltenaar zette de gasten tijdens het seminar goed aan het denken: ‘Het creëren van een betere wereld is niet iets wat je doet op je werk, tussen 9 en 5. Het is een levensstijl. Denk niet dat je in je eentje niet het verschil kunt maken; dat kun je wél.’

 

Certificaat voor Agmi Traffic & Lighting

Het inspiratieseminar vond plaats bij Agmi Traffic & Lighting, leverancier van onder andere bewegwijzering, VICA- en VRI-portalen. Het bedrijf is zelf erg actief met Cradle to Cradle producten en ontving vandaag het Cradle to Cradle Bronze certificaat voor haar totale bewegwijzeringsassortiment en VRI-portalen. Eric Janssen, commercieel directeur van Agmi Traffic & Lighting: ‘Cradle to cradle is onderdeel van onze bedrijfsvoering. We willen graag goed, duurzaam en met plezier werken. Cradle to cradle past daar perfect bij.’

 

Samen de schouders eronder

Diverse andere toonaangevende sprekers deelden tijdens het inspiratieseminar hun visie op circulair ondernemen en Cradle to Cradle: Guy Zwart (Agmi Traffic & Lighting), Joan Prummel (Rijkswaterstaat), Anne-Marie Rakhorst (Duurzaamheid.nl), Michel Weijers (C2CExpoLAB) en Martijn Weening (SGS Search). De gemeenschappelijke boodschap? We moeten er samen onze schouders onder zetten én beginnen met kleine stapjes. In de wijze woorden van Martin Luther King: je hoeft niet de hele trap te zien om de eerste stap te kunnen zetten.

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen