Nieuws

Showcase jouw initiatief in de nieuwe online SDG Gateway

8 mei 2017 | Door: Charlene Bodt | Bron: Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Sinds het aannemen van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen eind september 2015 zijn er talloze Nederlandse initiatieven en samenwerkingen gestart om bij te dragen aan de implementatie van de doelen. Tot nu toe was er nog geen plek waar al deze initiatieven samenkomen, terwijl het juist zo belangrijk is om elkaar te vinden.

 

Het SDG Charter en C-Change lanceren op 12 mei een SDG Gateway voor Nederlandse initiatieven en partnerschappen rondom de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Meld je nu aan via gateway.sdgcharter.nl!

 

De SDGs kunnen we immers alleen behalen door samen te werken. De SDG Gateway laat zien wat allemaal al gebeurt op het gebied van de SDGs in Nederland en daarbuiten, en is daarnaast een plek waar organisaties elkaar kunnen vinden en van elkaar kunnen leren.

 

Lees verder bij het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen