Nieuws

  ING, Philips en DSM in top 10 van de Global 100 most sustainable companies

  19 januari 2017 | Door: Charlene Bodt | Bron: Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

  De 2017 resultaten van de jaarlijkse ranking Global 100 most sutainable companies is gepubliceerd door Corporate Knights op het World Economic Forum. Maar liefst drie Nederlandse bedrijven staan in de top 10. ING op plaats 5, Philips op plaats 7 en DSM op plaats 9.

   

  Siemens, Storebrand en Cisco Systems staan op de plaatsen 1, 2 en 3. Er staan nog twee Nederlandse bedrijven in de top 100: Wolters Kluwer op plaats 77 en ASML op plaats 95. Unilever is vreemd genoeg dit jaar niet in de top 100 terecht gekomen. Al met al is dit een forse verbetering voor de posities van de Nederlandse bedrijven in deze ranking ten opzichte van vorig jaar. Philips was in 2016 het hoogst genoteerde Nederlandse bedrijf op plaats 22.

   

  Lees verder bij het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

  Bekijk de volledige lijst met de 2017 Global 100 Most Sustainable Corporations

  Magazine TGTHR

  Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

  Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
  whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

  Klik hier om je aan te melden
 • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

 • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen