Nieuws

World Efficiency Solutions in Parijs: meer aanbod en nieuwe beursdata

25 juli 2017 | Nog geen reacties | Door: Redactie TGTHR | Bron: Promosalons

World Efficiency, de eerste mondiale vakbeurs voor duurzaamheid en CO₂-reductie, wordt gehouden van 12 t/m 14 december 2017 in Parijs, in plaats van de eerder aangekondigde beursdata in oktober. Deze verandering heeft te maken met de organisatie van de World Climate Solutions in Bonn tijdens de COP23, door World Climate Ltd en Reed Exhibitions.

 

In december, na afloop van de COP23, organiseert de World Efficiency Solutions – het toonaangevende platform voor oplossingen voor duurzaamheid en CO₂-reductie – het ‘ONLINE to On LIFE’ evenement, waar de laatste beslissingen die in Bonn zijn gemaakt, direct kunnen worden toegepast en omgezet in de vorm van concrete zakelijke mogelijkheden en de uitvoering van projecten.

 

Vanaf 1 juni, voorafgaand aan de beurs, is het online WEConnect platform operationeel en worden oplossingen van innovatieve bedrijven of organisaties gekoppeld aan projecten waarvoor de juiste implementatiemiddelen worden gezocht.

 

Vervolgens vindt de World Climate Solutions plaats van 14 t/m 16 november 2017 in Bonn. De belangrijkste financieringskwesties worden behandeld en de ontwikkeling van publiek-private samenwerking (PPPs) voor de uitvoering van klimaatprojecten  NDSs (Nationally Determined Contributions) wordt gefaciliteerd.

 

Daaropvolgend wordt tenslotte de World Efficiency Solutions georganiseerd van 12 t/m 14 december 2017. Dit evenement presenteert alomvattende oplossingen van een netwerk van internationale partners in de vorm van vijf dimensies: Business matchmaking, Summit (congres), Expo (vakbeurs), Showcase en Training.

 

In 2017 vinden dus drie unieke evenementen plaats om gezamenlijk de markt voor duurzaamheid en CO₂-reductie te crëeren. De organisatie verwelkomt je graag in Bonn van 14 t/m 16 november tijdens de World Climate Solutions, in Parijs van 12 t/m 14 december voor de World Efficiency en vanaf heden op WEConnect.

 

World Efficiency Solutions in Parijs meer aanbod en nieuwe beursdata

 

Meer informatie over WEConnect

Meer informatie over World Climate Solutions in Bonn

Meer informatie over World Efficiency Solutions in Parijs

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen