Ondernemers zetten energiebesparing nu echt hoog op de agenda
Artikel

Ondernemers zetten energiebesparing nu echt hoog op de agenda

Door | 2 maart 2016 | Bron: Energie-nederland.nl

In ondernemersland wordt hard gewerkt aan energiebesparing. Nog niet lang geleden gingen de gesprekken over energiebesparing met name over klimaatverandering, uitstoot, windmolenparken en zonnepanelen. Nu is de blik meer intern gericht, naar de eigen werkruimte en -processen.

 

Het besef dat ondernemers juist binnen hun eigen bedrijf een slag moeten maken is sterk gegroeid. Energie-nederland.nl vroeg Ton Ravesloot, secretaris Energie en Klimaat, naar zijn visie op de vorderingen die het bedrijfsleven maakt. Aan het einde van het gesprek onthult hij een nieuw initiatief dat een groot effect kan hebben op energiebewust ondernemen.

 

Lees het interview op energie-nederland.nl

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen