Artikel

Op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk deze TOP 10’s zuinigste auto’s!

Door | 11 januari 2016 | Bron: ANWB

Door te kiezen voor een schonere auto, kunnen we iets doen voor een beter milieu. Om het kiezen van een nieuwe zuinige auto te vergemakkelijken, stelt de ANWB in samenwerking met Natuur en Milieu regelmatig TOP 10’s samen.

 

Dit doen ze voor drie categorieën auto’s, met de zuinigste nieuwe benzine- en dieselauto’s in elke categorie. Voor wie liever een zuinige gebruikte auto koopt, geeft de ANWB ook een aantal handige tips, zodat je weet op welke zaken je moet letten.

 

Bekijk de TOP 10’s op de website van de ANWB

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen