Over transparantie binnen de gehele keten
Artikel

100% recyclebare kleding: het bestaat

Over transparantie binnen de gehele keten

Door | 20 april 2016

Gert-Jan van Spanje is Category Manager Workwear & Footwear bij Intersafe en praat zich sinds anderhalf jaar ongeveer de blaren op z’n tong. Hij is namelijk drukdoende partijen enthousiast te maken voor circulair ondernemen, en dat vereist veel overleg. Met name om transparantie binnen de gehele keten te krijgen.

 

Gert-Jan: ‘Dat staat haaks op de lineaire economie, want daar houdt iedereen vanouds de kaarten tegen de borst en vertelt elke schakel liever niet wat hij verdient. Het kost dus veel tijd en uitleg om dat te doorbreken.’ Dat die doorbraak er komt, staat ook voor Gert-Jan als een paal boven water.

 

Lees verder op de website van Intersafe

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen