Partner worden van TGTHR?

TGTHR is hét platform voor duurzaam ondernemen. De website wordt maandelijks door gemiddeld 5.000 professionals geraadpleegd. We hebben 1.800 nieuwsbrieflezers en meer dan 1.200 leden. Een netwerk van professionals die op zoek zijn naar kennis, ­contacten en informatie over producten en diensten op het vlak van duurzaamheid.

Maakt jouw organisatie actief werk van duurzaamheid en wil je deze duurzame doelgroep ook bereiken? Word dan partner van TGTHR. Deelname aan TGTHR is een zeer betaalbare manier om continu bij een grote groep duurzame professionals onder de aandacht te komen. Een partnership met TGTHR kost € 65,- per maand. Wij vinden dat je duurzaam ondernemen samen doet, daarom kunnen partners gebruikmaken van de volgende mogelijkheden:

Content

Heb je een mooie voorbeeldcase waar anderen wat van ­kunnen leren? Of wil je ­laten zien hoe jouw duurzame product toe te passen is? Als partner plaats je je artikel, column, whitepaper, video of nieuwsbericht op TGTHR. Wij zorgen voor de promotie!

Vacatures

Binnenkort komt de vacaturebank weer online. Heb jij binnen jouw organisatie een duurzame vacature? Deze kan je eenvoudig zelf toevoegen aan de vacaturebank.

Evenementen

Een duurzaam event organiseren? Plaats ze in de agenda en wie weet haal je extra bezoekers binnen voor jouw bijeenkomst, masterclass, workshop etc.

Bedrijfsprofiel

Op deze pagina kan jij je bedrijf presenteren. Je logo is altijd zichtbaar op de homepage. Met een bedrijfsprofiel heb je een eigen plek op de website en ben je beter zichtbaar voor zoekmachines. 

Banner 

Zorg ervoor dat je continu zichtbaar bent! Plaats eenvoudig een rectangle banner (300 x 250 px) op de website die op alle contentpagina’s wordt getoond. 

Zodra jouw content op de website geplaatst is, zorgen wij ervoor dat deze gepromoot wordt via onze social media kanalen (Twitter, LinkedIn en Facebook) en nemen we de content mee in de nieuwsbrief. Als partner heb je hier weinig omkijken naar. Je zorgt ervoor dat de content wordt aangeleverd en wij doen de rest. De content die je aanbiedt hoeft niet uniek te zijn, het is ook veel mooier als je je content vaker kunt gebruiken en zo een groter publiek weet te bereiken. Belangrijk is wel dat de content geschreven is voor onze doelgroep: Professionals die zich bezighouden met duurzaam ondernemen.

TGTHR wil duurzame professionals en organisaties met elkaar verbinden en dat doen we zoveel mogelijk samen. Daarom bieden we onze partners een podium om hun duurzame inspanningen, producten en diensten te presenteren. Of het nou om artikelen, whitepapers, nieuws, events of vacatures gaat; TGTHR zorgt ervoor dat je zichtbaar bent!

Neem voor vragen en meer informatie contact op met Bob Boerdam, via tel.: (0172) 57 87 30 of e-mail: sales@tgthr.nl

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen