Duurzaamheidsrapporteurs

Contact

Maurice de Vlamickstraat 30
3059 VD Rotterdam
tel.: (06) 48 27 90 70
tel.: (06) 13 79 50 89
Mail naar De Duurzaamheids-rapporteurs

Over Duurzaamheidsrapporteurs

Ga naar de website

De Duurzaamheidsrapporteurs ondersteunen organisaties bij het transparanter en duurzamer maken van hun verslaggeving. En bij het afleggen van verantwoording over hun niet-financiele resultaten. Hierbij maken zij gebruik van de nationale en internationale standaarden voor duurzaamheids- en geintegreerde verslaggeving: G3.1 en G4 van het Global Reporting Initiative, het IR Framework van het IIRC en de Transparantiebenchmark 2014 van de Nederlandse Overheid. Publiceert u één, geintegreerd verslag? Dan zorgen wij ervoor dat deze ook meteen voldoet aan de Nederlandse wetgeving voor jaarverslagen, titel 9, BW2.

 

Het doel van de Duurzaamheidsrapporteurs? In 2025 brengen alle grote bedrijven in Nederland een geïntegreerd en transparant jaarverslag uit. De Duurzaamheidsrapporteurs bestaan uit Erik Poldervaart en Matthijs Timmers. Erik heeft kennis en ervaring op het gebied van externe verslaglegging en de verschillende duurzaamheidsstandaarden. Matthijs is communicatiespecialist en tekstschrijver en heeft projectmanagementervaring.

Onze diensten 

Quickscans

Wilt u weten waar u staat met uw duurzaamheidsverslag of geïntegreerde verslag? Met een quickscan krijgt u een helder inzicht in uw actuele situatie.

 

Stakeholderdialoog

Wie zijn uw stakeholders? Welke invloed heeft uw organisatie op deze stakeholders? En andersom, wat is de invloed van de stakeholders op uw organisatie? Een stakeholderdialoog is een essentieel onderdeel van uw duurzaamheidsverslag.

 

Materialiteitsanalyse

Wat vinden uw stakeholders belangrijk? En wat doet u er aan om op deze punten het verschil te maken? De materialiteitsanalyse is de uitkomst van uw stakeholderdialoog.

 

Geïntegreerd Jaarverslag

Voegt u uw ‘normale’ jaarverslag’ bij uw duurzaamheidsverslag? Dit geïntegreerde verslag laat zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een integraal onderdeel is van uw bedrijfsvoering.

 

Gap-analyse

U wilt meer duurzaamheid en transparantie in uw externe verslaggeving? Wij vertalen uw behoeften en ambities naar concrete doelstellingen.

 

Duurzaamheidsverslag

Uw duurzame resultaten op een aantrekkelijke en transparante wijze getoond. De Duurzaamheidsrapporteurs ondersteunen u graag bij het realiseren van uw duurzaamheidsverslag.


Neem contact met ons op

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen