DVEP Energie

  Contact

  Jan Tinbergenstraat 110
  7559 SP Hengelo
  tel.: 074 – 376 62 43
  Mail naar DVEP Energie

  Over DVEP Energie

  Naar de website
  devrijeenergieproducent.nl

  ‘Energie leveren is meer dan een zakelijke transactie. Energie leveren is contact maken, interactie, meedenken met en het onderhouden van goed energiemanagement. Dit met de vanzelfsprekendheid van een goed vertrouwen. Wij luisteren daarom naar de wensen van onze klanten. Dit doen we met een gezonde dosis Hollandse nuchterheid. Soms met de wind mee en soms tegen de stroom in. Op deze manier zien we de toekomst vol energie tegemoet.’

  – Visie DVEP Energie

   

  Het verhandelen van (duurzaam) opgewekt elektriciteitsvermogen – met deze specialisatie is het ruim 12 jaar geleden begonnen. Inmiddels biedt DVEP Energie met zowel levering als teruglevering een volledige service en mag zich één van de meest stabiele energieleveranciers in Nederland noemen. DVEP Energie heeft bijzondere producten voor elke vraag en uitdaging op het gebied van zowel elektriciteit als gas, waarbij de focus steeds meer op duurzaamheid komt te liggen.

   

  DVEP Duurzaam

  DVEP Energie heeft alle expertise in huis als het gaat om duurzame elektriciteit en de opwekking daarvan. Hiervoor is de afdeling DVEP Duurzaam verantwoordelijk. Voor elke energie-uitdaging zoeken zij een passende oplossing en mede dankzij de korte lijntjes en de opgebouwde ervaring profiteren de klanten daar financieel van. Inmiddels levert DVEP elektriciteit aan een kwart van alle Nederlandse gemeenten en aan ruim 70% van alle scholen binnen het primair en secundair onderwijs. DVEP Duurzaam heeft daarnaast voor diverse doelgroepen unieke concepten voor duurzame opwekking ontwikkeld. Hoofdzakelijk door middel van zonnepanelen, maar DVEP heeft ook veel ervaring met bio- en windenergie.

   

  Puur Hollands

  Als één van de laatste in de sector is DVEP Energie nog 100% Nederlands en compleet onafhankelijk. Geen logge maatschappij, maar het heft in eigen handen, een aanbod op maat voor elke klant en dat alles met de juiste flexibiliteit en persoonlijk contact. Dat dit werkt blijkt uit het feit dat dit bedrijf nog steeds een gezonde groei doormaakt.

   

  Contact

  Wilt u advies over uw energiemanagement? Of wilt u weten wat DVEP Energie op gebied van duurzame energie voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.


  Neem contact met ons op

  Magazine TGTHR

  Wil je óók TGTHR magazine ontvangen?

  Neem een abonnement en krijg voor
  slechts € 39,- het 84 pagina's tellende magazine
  vier keer per jaar toegestuurd!

  Klik hier om een abonnement te nemen