GroenGeld

Contact

Heralaan 38
7534 HA Enschede
Mail naar GroenGeld

Over GroenGeld

Naar de website
www.groengeld.nl

Wij geloven in een nieuwe, groene en duurzame economie waarin geld wordt verdiend waar iedereen beter van wordt. Door bedrijven, met groene, sociale en duurzame producten en diensten, te helpen groeien, bouwen we aan een betere wereld. Succesvolle groene bedrijven hebben een inspirerende aanpak die leidt tot maatschappelijke meerwaarde en groei. Hierin speelt het ware verhaal rond het product een centrale rol en is de focus van het bedrijf gericht op groen en sociaal.

 

De meeste bedrijven met een duurzaam product/dienst worstelen met groei. Er stagneert kennelijk iets. GroenGeld biedt oplossingen voor zowel de verkopende ondernemer en groeit gelijkertijd naar een interessant digitaal warenhuis voor professionele inkopers. Hiermee werkt GroenGeld aan een substantiële versnelling van de groene economie en bouwt ze aan een volhoudbare samenleving voor iedereen.

 

GroenGeld: een nieuw collectief

De Stichting GroenGeld is een fris collectief van ondernemers die meer geld willen verdienen met maatschappelijke meerwaarde. GroenGeld staat voor de B2B-verkoopgroei van groene producten en diensten. Deze verkoopgroei is mogelijk door de B2B inkoop en verkoop van echt groene en duurzame producten en diensten te stimuleren. Door de bedrijven daarachter te helpen groeien en verder te komen in hun ontwikkeling. Dit doen we op twee manieren, door inspirerende bijeenkomsten, en een online platform, waarin groene producten en diensten in een digitale etalage staan. 

 

 

Met GroenGeld een landelijke dekking

GroenGeld is begin 2015 gestart met het eerste bedrijvencluster in Oost Nederland. Ook in andere delen van Nederland worden dergelijke clusters opgericht zodat er een  landelijk dekkend netwerk ontstaat. Ondernemers met initiatieven en bestaande diensten en producten als 'andere auto’s', postbezorging, gebouwen, werkkleding, energie, schoonmaak en voedsel.


Neem contact met ons op

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen