Impact Academy

Contact

Lars Moratis
Mail Lars

Over Impact Academy

ImpactAcademy
Paulusdonk 17
4707 TA Roosendaal

www.impact-academy.nl

ImpactAcademy organiseert bijzondere opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden voor duurzaamheidsprofessionals.

 

ImpactAcademy is opgericht door Lars Moratis om duurzaamheidsprofessionals nieuwe inspiratie te bieden en extra impulsen te geven aan het duurzame denken en doen. Als ervaren duurzaamheidsprofessional weet hij hoe belangrijk het is én hoe lastig kan zijn om via zulke inspiratie en impulsen te blijven voeden.

 

ImpactAcademy voedt, reflecteert, vernieuwt en daagt uit. Het aanbod is altijd in ontwikkeling en bestaat uit collegereeksen, lezingen en workshops - altijd met een bijzondere invalshoek.

ImpactAcademy werkt onder meer samen met de Internationale School voor Wijsbegeerte, het Nederlands Instituut van Psychologen, diverse universiteiten en MVO Nederland.


In-company

Naast het open aanbod kan ImpactAcademy ook voor uw organisatie bijzondere opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden organiseren.

 

Wilt u uw management met nieuwe inzichten uitdagen? Wilt u uw medewerkers inspirerende perspectieven op duurzaamheid bieden? 

Bij het in-company aanbod staan úw specifieke wensen en doelstellingen centraal.

 


Neem contact met ons op

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen