Improve4all

Contact

Jacqueline van Rijswijk
+31 (0)6 24 61 32 71

Over Improve4all

Molenheide 32
6027 PZ Soerendonk
Nederland

www.improve4all.nl

Improve4all is een dynamisch adviesbureau dat organisaties ondersteunt in hun streven naar sustainable excellence. Improve4all denkt niet in kaders en is dan ook wereldwijd actief. Ook in haar diensten heeft Improve4all een brede focus: alle stakeholders – zowel binnen als buiten de organisatie – spelen een rol in de Journey towards Sustainable Excellence.

 

Diensten

Op weg naar excellence

De Journey towards Sustainable Excellence is geen pad dat over rozen gaat. Sustainable Excellence is geen trucje dat eenvoudig te implementeren is. Een proactieve houding, zelfreflectie en een duidelijke langetermijnvisie zijn een must. Maar daarmee investeer je wél in een flexibele, dynamische en krachtige organisatie waar alle stakeholders zich positief mee verbonden voelen.

 

In iedere organisatie is verbetering mogelijk. Door alle stakeholders optimaal te bedienen, krijgen de bedrijfsresultaten een krachtige impuls. Maar hoe doe je dat? Hoe krijg je snel en overzichtelijk een totaalbeeld van het functioneren van de hele organisatie? Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat je organisatie efficiënter, effectiever en duurzamer functioneert? Bijvoorbeeld het EFQM Excellence Model kan daarbij uitkomst bieden.

 

Improve4all ondersteunt alle type organisaties in hun streven naar sustainable excellence. Door middel van advies, workshops en coaching komen groeiprocessen op gang. Geen momentopname, maar fundamentele veranderingen die een duurzame toekomst inluiden.

 


Neem contact met ons op

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen