Mocca

Contact

Mario van Vliet
Mail naar Mocca

Over Mocca

Naar de website
www.mocca.nl

Duurzaam ondernemen draait om impact: door zaken wel of niet te doen wilt u het verschil maken. Communicatie is daarbij meer dan een uitlaatklep of een pr-machine. Want met goede communicatie vergroot u uw impact. Mocca helpt u die stap te zetten.

 

Communiceren over duurzaamheid is anders dan - pak 'm beet - vertellen dat uw product goedkoop is of lekker smaakt. Duurzame boodschappen hebben namelijk de neiging van schakel tot schakel te vervormen. Bovendien is 'duurzaam' een containerbegrip en ligt greenwashing op de loer. De belangrijkste les bij communiceren over duurzaamheid is daarom: zoek het gedeelde belang van uw organisatie, uw klanten en de wereld.

 

Wat is uw plek op de wereld?

Mocca is gespecialiseerd in duurzame communicatie. We ondersteunen u met onder meer:

  • (marketing)communicatieadvies t.a.v. duurzaamheid
  • communicatieplannen en -planning
  • productie websites, magazines, teksten, speeches, MVO-verslagen
  • beoordelen huidige (interne) communicatie

 

Ons uitgangspunt is dat communiceren over duurzaamheid vooral betekent: vertellen wat je plekje op de wereld is. Waarom is het belangrijk voor de wereld dat uw bedrijf bestaat, op welke manier werkt u daaraan samen met interne en externe stakeholders en hoe geeft u uw boodschap vorm? Mocca begeleidt u bij het antwoord op die vragen, en bij de uitvoering.

 

Kennis delen

De weg naar een duurzame wereld is nog maar net begonnen. Bedrijven, overheden en burgers kunnen en moeten nog veel stappen zetten om onze aarde futureproof te maken. Dat kunnen we alleen samen doen. Kennisdeling is daarbij essentieel. Daarom is Mocca initiatiefnemer van Tuinbouwverhalen: een blogsite met kennis en visies over duurzaam communiceren. En ook daarom is Mocca partner van TGTHR.


Neem contact met ons op

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen