MVO Consultants

Contact

Uraniumweg 17
3812 RJ Amersfoort
Mail naar MVO Consultants

Over MVO Consultants

Naar de website
www.mvoconsultants.nl

Waar staat MVO Consultants voor?

Wij vinden dat je alleen moet betalen voor resultaat. Daarom werken wij altijd met vaste prijzen en met garantie. Starten met MVO kan iedereen. Maar het opstellen van een MVO beleid die aansluit bij jouw vraag is minder makkelijk. Gelukkig weten wij exact hoe we dit doel kunnen realiseren. Wij werken pragmatisch, doelgericht en volgens de laatste trends. Tot slot vinden we het leuk en belangrijk om met onze klanten een relatie op te bouwen. Als wij jullie begeleiden zou er zo maar eens gelachen kunnen worden 😉

 


De diensten van MVO Consultants

Leden van TGTHR ontvangen een korting van 15% op de diensten en evenementen van MVO Consultants

MVO Nulmeting

Een MVO Nulmeting is de Basis voor uw MVO beleid

 

Wil jij weten waar jij staat? Wij begeleiden je bij het proces en doorlopen daarbij de volgende stappen:

  • Kick-off (Waarom, hoe en wat is MVO)
  • Individuele gesprekken met medewerkers
  • Check organisatie op MVO invalshoeken
  • Presentatie bevindingen met rapport MVO nulmeting

 

Om dit te realiseren gebruiken wij een model welke volledig is gebaseerd op het GRI G4. De GRI G4 is volledig gebaseerd op de ISO 26000 en is daarom de richtlijn om invulling te geven aan MVO.


MVO Jaarverslag

Maximaal scoren met jouw MVO jaarverslag

 

Op basis van de MVO Nulmeting kan MVO Consultants voor jou een MVO jaarverslag opstellen die voldoet aan alle internationale en normale richtlijnen.

Het MVO jaarverslag kent vele voordelen zoals;

  • Het feit dat je MVO beleid ook daadwerkelijk leeft binnen de organisatie.
  • Het MVO jaarverslag wordt gewaardeerd door je klanten en opdrachtgevers.
  • Het MVO jaarverslag sluit perfect aan bij de vraag in aanbestedingen.

 

Het MVO jaarverslag wordt door MVO Consultants opgesteld op basis van het GRI en de ISO 26000. Dit zijn dé normen en daarbij sluiten deze normen perfect aan op onze MVO Nulmeting.

 

MVO Consultants raadt het MVO jaarverslag aan voor iedere organisatie die geen specifieke vraag heeft van opdrachtgevers om een MVO certificaat zoals de MVO Prestatieladder of FIRA te behalen.


CO2-Prestatieladder

CO2-Prestatieladder Advies

 

Wij hebben een unieke methode ontwikkeld waardoor je veel eenvoudiger, sneller en met een veel grotere impact het CO2-Prestatieladder certificaat behaald. Daarnaast werken wij altijd met vaste prijzen en met garantie zodat je voor dit bedrag ook daadwerkelijk het CO2-Prestatieladder certificaat zult behalen.

Gelukkig ben jij niet de eerste die wij naar een succesvol CO2-Prestatieladder certificaat begeleiden. We hebben de afgelopen jaren enorm veel organisaties naar het gewenste niveau geholpen. Dit doen we naast de vaste prijs ook nog binnen de gestelde termijn.


MVO Prestatieladder

Onafhankelijke controle van jouw MVO beleid

 

Wil jij invulling geven aan MVO en jou MVO prestaties laten toetsen? Dan is de MVO Prestatieladder wat jij nodig hebt.

De prestatieladder bestaat uit 5 niveaus waarbij niveau 5 het hoogste niveau is. Wil jij starten met de MVO Prestatieladder dan kan je echter niet hoger instappen dan niveau 3. Dit is dan ook hetgeen dat wij aanraden en waar wij al veel organisaties bij hebben geadviseerd.


(Gratis) seminars en webinars

Veel bedrijven die met MVO starten lopen tegen dezelfde obstakels aan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, want starten met MVO hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn.

Tijdens onze MVO seminars nemen wij u mee in de wereld van duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Geen moeilijk normen en richtlijnen maar praktische tips en een strategisch plan om te starten met MVO. 

Naast de gratis MVO seminars organiseren wij ook dagseminars waarin wij u omscholen tot een MVO deskundige die zelfstandig het MVO beleid en het MVO jaarverslag voor de onderneming kan opstellen.


Neem contact met ons op

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen