Sustainalize

Contact

Nick de Ruiter
nick.de.ruiter@sustainalize.nl
+31 (0) 6 5890 8976

Over Sustainalize

Sustainalize Nederland
Homeruslaan 85
3581 ME Utrecht
info@sustainalize.nl
Tel: +31 (0) 30 737 0039

Sustainalize bvba België
Sint Annastraat, 20
1000 Brussels
info@sustainalize.be
Tel: +32 2 808 64 49

Hallo! Wij zijn Sustainalize.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid, CSR en sustainability. Slechts een paar termen die gebruikt worden voor bedrijfsactiviteiten die verder gaan dan de winst en verliesrekening. Voor ons staan ze gelijk aan een integrale visie op ondernemen, het creëren van meerwaarde voor alle stakeholders, en onderscheidend vermogen.

 

Wat is de maatschappelijke betekenis van uw organisatie, waar zit de daadwerkelijke impact?  Hoe zorgt u dat uw bedrijf over 100 jaar nog steeds bestaat? Duurzaamheid, dat is innovatie en verandering, vooruitkijken en in contact staan met de buitenwereld.

 

En of het nu gaat om het perspectief voor uw organisatie in 2040, of die ene belangrijke zin in uw jaarverslag, wij denken graag mee. Daarnaast voegen we de daad bij het woord. Bij Sustainalize staat een praktische en flexibele benadering centraal. Wij geloven namelijk niet zo in ‘one-size-fits-all’ adviestrajecten, maar werken liever aan gerichte oplossingen voor uw organisatie.

 

 

 

Die bijzondere combinatie van denkkracht en pragmatiek is precies de reden waarom Nick de Ruiter en Justus Koek ons bedrijf in 2010 hebben opgericht. Ondertussen zijn we een divers team van 20 consultants, en we groeien nog steeds.

 

Als advies- en interim managementbureau helpen wij u graag van strategieontwikkeling tot verslaggeving en communicatie. Een overzicht van alle producten en diensten die wij aanbieden vindt u op onze pagina Diensten.

 

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen