Persoonlijke ontwikkeling in duurzaamheid
Video

Persoonlijke ontwikkeling in duurzaamheid

Door | 18 januari 2016

Het Verenigde Naties-Ontwikkelingsprogramma (United Nations Development Programme, UNDP) is een onderdeel van de Verenigde Naties en de grootste ontwikkelingshulporganisatie ter wereld.

Het UNDP werkt samen met mensen op allerlei maatschappelijke niveaus om landen op te bouwen, landen in staat te stellen een crisis te weerstaan en duurzame ontwikkeling aan te jagen en te ondersteunen, waardoor de kwaliteit van het leven voor iedereen verbeterd wordt. Deze animatie van UNDP Kosovo laat het belang zien van duurzame persoonlijke ontwikkeling. Duurzame persoonlijke ontwikkeling wordt gedefinieerd als het creëren van dezelfde mogelijkheden voor een waardig leven voor alle mensen en hun volgende generaties.

 

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen