Artikel

Praktische tips voor een groene PC

Door | 14 januari 2016 | Bron: Hetkanwel.net

Computers zijn vaak giftige energieslurpers die gemaakt worden onder erbarmelijke arbeidsomstandigheden en zorgen voor een enorme berg afval. Kortom, je computer is waarschijnlijk niet erg groen.

 

Toch is een groene, eerlijke en digitale levensstijl wel mogelijk. Het dossier ‘Groene PC’ van Hetkanwel.net vertelt je hoe, aan de hand van zes secties: Hoe ziet een groene pc eruit?, Tips om zelf groener te computeren, Links om een nieuwe groenere pc te vinden en Dit zeggen de experts. Het artikel staat tevens boordevol links voor de lezer die zich hier meer in wil verdiepen.

 

Bekijk het dossier ‘Groene PC’

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen