Duurzaamheidsverslagen

Publicatieplatform ISO 26000

Door | 19 november 2015

Het Publicatieplatform ISO 26000 is bedoeld voor organisaties die hun zelfverklaring willen publiceren. In deze verklaring geven ze aan hoe ISO 26000 wordt toegepast volgens NPR 9026.

 

NEN biedt drie opties voor de publicatie van je zelfverklaring:

Optie 1:

De organisatie voldoet aan de algemene eisen en geeft een onderbouwing van de zelfverklaring. Deze onderbouwing moet ten minste de gemaakte keuzes ten aanzien van MVO op de in de zelfverklaring (bijlage A van NPR 9026) genoemde gebieden bestrijken.

 

Optie 2:

De organisatie voldoet aan de algemene eisen en geeft een referentiematrix, die conform Bijlage B van NPR 9026 is opgebouwd.

 

Optie 3:

De organisatie voldoet aan de algemene eisen en geeft een referentiematrix, die conform Bijlage B van NPR 9026 is opgebouwd. Daarnaast een prioriteringsmatrix die conform bijlage C van NPR 9026 is opgebouwd.

 

Op de website van NEN vind je een uitgebreide toelichting van het Publicatieplatform en de procedure, kosten en voorwaarden.

 

Lees meer over het Publicatieplatform

 

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen