Retailers kunnen met duurzaamheidsmaatregelen economische prestaties verbeteren
Artikel

Onderzoek WorldGBC geeft retailers handreikingen

‘Retailers kunnen met duurzaamheidsmaatregelen economische prestaties verbeteren’

Door | 10 februari 2016 | Bron: Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Retailers kunnen met duurzaamheidsmaatregelen de klantbeleving, de medewerkersprestaties en de economische prestaties vergroten. Dat is de conclusie uit het rapport ‘Health, Wellbeing and Productivity in Retail: The Impact of Green Buildings on People and Profit’.

 

Het onlangs verschenen onderzoek is uitgevoerd door de WorldGBC en geeft retailers handreikingen voor het creëren van een duurzamere en gezondere winkel. De onderzoekers hebben daarvoor een framework ontwikkeld aan de hand waarvan retailers aan de slag kunnen.

 

Lees verder op het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen