Artikel

Roadmap naar duurzame ICT in 2030

Door | 13 januari 2016 | Bron: NederlandICT

Tot 2030 zal de vraag naar ICT-capaciteit sterk blijven groeien. Duurzaamheid binnen de ICT-sector is belangrijk, want de aanhoudende groei zal onlosmakelijk gepaard gaan met een groeiende vraag naar energie.

 

Extra aandacht voor ‘ICT en energie’ kan leiden tot grote energiebesparingen, zowel in de ICT-sector zelf (Greening of ICT), als in andere sectoren (Greening by ICT). Dat is in de Routekaart ICT 2030 als visie van ICT~Office uitgewerkt. Acties zijn geformuleerd (pre-competitief) om daadwerkelijk aan de slag te kunnen gaan.

 

Bekijk de Routekaart ICT 2030 op Nederlandict.nl

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen