Tools

Erkend Duurzaam Scan (BOVAG)

Door | 19 november 2015

Nieuwe auto’s zijn zuiniger en schoner dan ooit! En daar blijft het niet bij, in hoog tempo ontwikkelen autofabrikanten modellen die nog schoner en zuiniger zijn. Duurzaamheid is bepaald geen hype, het is een blijver! Door bewust te kiezen voor duurzaamheid kun je daar met je bedrijf op inspelen.

 

De Erkend Duurzaam Scan van BOVAG Autodealers helpt je bij het in kaart brengen van je activiteiten en biedt je zo op eenvoudige wijze een overzicht van waar je staat en wat je nog kunt doen op het gebied van duurzaam ondernemen. Het programma is beschikbaar voor de volgende type bedrijven:

– Autodealers
– Onafhankelijke Autobedrijven
– Truckdealers
– Truck- en trailerbedrijven
– Autowasbedrijven
– Revisiebedrijven
– Schadeherstelbedrijven

 

De scan stelt in totaal veertig vragen over de zes aandachtsgebieden van duurzaamheid. Na het beantwoorden van de vragen klik je op ‘bewaren’. Je ziet dan in een oogopslag — afhankelijk van de antwoorden die je hebt gegeven — allerlei tips en links voor dat aandachtsgebied. Je kunt er voor kiezen de scan eerst eens rustig te doorlopen zonder dat je een certificaat aanvraagt. Natuurlijk kun je ook gelijk je antwoorden toetsen en het Erkend Duurzaam Certificaat aanvragen.

 

Naar de Erkend Duurzaam Scan van BOVAG

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen