Tools

Erkend Duurzaam Scan (BOVAG)

Door | 19 november 2015

Nieuwe auto’s zijn zuiniger en schoner dan ooit! En daar blijft het niet bij, in hoog tempo ontwikkelen autofabrikanten modellen die nog schoner en zuiniger zijn. Duurzaamheid is bepaald geen hype, het is een blijver! Door bewust te kiezen voor duurzaamheid kun je daar met je bedrijf op inspelen.

 

De Erkend Duurzaam Scan van BOVAG Autodealers helpt je bij het in kaart brengen van je activiteiten en biedt je zo op eenvoudige wijze een overzicht van waar je staat en wat je nog kunt doen op het gebied van duurzaam ondernemen. Het programma is beschikbaar voor de volgende type bedrijven:

– Autodealers
– Onafhankelijke Autobedrijven
– Truckdealers
– Truck- en trailerbedrijven
– Autowasbedrijven
– Revisiebedrijven
– Schadeherstelbedrijven

 

De scan stelt in totaal veertig vragen over de zes aandachtsgebieden van duurzaamheid. Na het beantwoorden van de vragen klik je op ‘bewaren’. Je ziet dan in een oogopslag — afhankelijk van de antwoorden die je hebt gegeven — allerlei tips en links voor dat aandachtsgebied. Je kunt er voor kiezen de scan eerst eens rustig te doorlopen zonder dat je een certificaat aanvraagt. Natuurlijk kun je ook gelijk je antwoorden toetsen en het Erkend Duurzaam Certificaat aanvragen.

 

Naar de Erkend Duurzaam Scan van BOVAG