Artikel

Scheel zien van het beeldschermwerk

Door | 12 januari 2016 | Bron: Arbo-online

We weten het allemaal: werken achter een beeldscherm is niet zonder risico’s. Frequent beeldschermwerk kan leiden tot klachten aan de armen, nek en schouders, slechte doorbloeding door te weinig beweging, scheel zien…

 

Natuurlijk wordt de beeldschermwerker niet echt scheel. Maar veelvuldig en langdurig beeldschermwerk kan wel degelijk klachten aan de ogen veroorzaken, en werkgevers ontkomen hier niet aan hun verplichtingen. Arbo-online geeft een aantal tips om de risico’s te herkennen en te beperken.

 

Lees de tips van Arbo-online

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen