Springtij 2016
Video

Sfeerimpressie Springtij 2016

Door | 14 oktober 2016

Het programma van Springtij wordt vormgegeven volgens wat de bedenkers van Springtij de Waterscheiding of het Wantij noemen. Aan de ene kant van de waterscheiding komt de vloed van kennis en waarschuwingen binnen, aan de andere kant de vernieuwing.

 

Het economische, planetaire, ecologische systeem dat tot op de kern wordt aangesproken om mensen, eten, energie, grondstoffen, enzovoort te geven, dat leidt tot uitputting, stress en ‘squeeze’. Aan de andere kant een overtuigende golf van vernieuwers, innovatie, koplopers.

 

Tijdens het jaarlijkse Springtij Forum dat gedurende drie dagen op Terschelling wordt gehouden zien we die stromingen in volledige samenhang met de drijvende sectoren van de maatschappij samenkomen. Je kunt immers geen probleem meer oplossen zonder over de rand van je eigen denk- en werkwereld te kijken. Een groeiende community van duurzame koplopers – dit jaar bijna vijfhonderd deelnemers, waaronder tal van politici, bestuurders en andere belangrijke beïnvloeders – die met elkaar de koers bepalen, kennis delen en impact creëren.

 

TGTHR was erbij! In onderstaande video geven we een sfeerimpressie van Springtij 2016:

 

 

Het Springtij Forum 2017 wordt van 21-23 september (weer op Terschelling) gehouden.

Schrijf de data vast in je agenda!

 

Bezoek de website van Springtij

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen