Springtij 2016
Video

Sfeerimpressie Springtij 2016

Door | 14 oktober 2016

Het programma van Springtij wordt vormgegeven volgens wat de bedenkers van Springtij de Waterscheiding of het Wantij noemen. Aan de ene kant van de waterscheiding komt de vloed van kennis en waarschuwingen binnen, aan de andere kant de vernieuwing.

 

Het economische, planetaire, ecologische systeem dat tot op de kern wordt aangesproken om mensen, eten, energie, grondstoffen, enzovoort te geven, dat leidt tot uitputting, stress en ‘squeeze’. Aan de andere kant een overtuigende golf van vernieuwers, innovatie, koplopers.

 

Tijdens het jaarlijkse Springtij Forum dat gedurende drie dagen op Terschelling wordt gehouden zien we die stromingen in volledige samenhang met de drijvende sectoren van de maatschappij samenkomen. Je kunt immers geen probleem meer oplossen zonder over de rand van je eigen denk- en werkwereld te kijken. Een groeiende community van duurzame koplopers – dit jaar bijna vijfhonderd deelnemers, waaronder tal van politici, bestuurders en andere belangrijke beïnvloeders – die met elkaar de koers bepalen, kennis delen en impact creëren.

 

TGTHR was erbij! In onderstaande video geven we een sfeerimpressie van Springtij 2016:

 

 

Het Springtij Forum 2017 wordt van 21-23 september (weer op Terschelling) gehouden.

Schrijf de data vast in je agenda!

 

Bezoek de website van Springtij