Video

Je auto delen in de deeleconomie met Snappcar

Door | 14 december 2015

SnappCar is een online community waar particulieren makkelijk en goed verzekerd hun auto met elkaar kunnen delen. Met ruim 100.000 deelnemers die met elkaar bijna 15.000 auto’s delen in Nederland, Duitsland en Denemarken, behoort SnappCar tot de top 3 autodeelplatforms wereldwijd.

 

Als social enterprise, B Corp en mede-oprichter van ShareNL wil SnappCar een positief verschil maken op duurzaam, sociaal en economisch niveau. Samen zorgen de deelnemers van SnappCar voor sterkere sociale netwerken, minder CO₂-uitstoot en besparing op kosten in alle landen waar SnappCar actief is.

 

 

Bezoek de website van Snappcar

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen