TGTHR.nl – marktplaats voor duurzaam ondernemen – van start!
Artikel

TGTHR.nl – marktplaats voor duurzaam ondernemen van start!

Door | 22 januari 2016

De uitreiking van het eerste exemplaar van TGTHR-magazine tijdens het jaarevent van MVO Nederland markeerde de start van iets veel groters. TGTHR is namelijk veel meer dan een magazine. TGTHR (lees: together) is het B2B-platform voor duurzaam ondernemen, door en voor ­ondernemers en versterkt door tal van deskundigen. Nadrukkelijk niet het zoveelste initiatief, maar de ‘marktplaats’ waar het allemaal bij elkaar komt. Het is de overzichtelijke centrale hub waar kennis, expertise, inspirerende content en producten en diensten op het gebied van duurzaam ondernemen samenkomen. Met één duidelijke rode draad: ­alles heeft een sterk hands-on karakter.

 

Op www.tgthr.nl wordt kennis gedeeld, ervaringen uitgewisseld en zaken gedaan. Dat is TGTHR: duurzaam, zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen. ‘Samen’ is daarbij het toverwoord, want het is een uniek open platform waar iedereen aan kan bijdragen en voordeel van kan hebben.

 

Kijk verder op deze website om het zelf te ontdekken en meld je aan. Hier is het magazine trouwens ook – tijdelijk – gratis digitaal te lezen.

 

Foto: Directeur MVO Nederland Willem Lageweg ontving het eerste exemplaar uit handen van duurzaamheidsexpert en hoofdredacteur van TGTHR Lars Moratis.