TGTHR zoekt auteurs

TGTHR zoekt auteurs

Artikel

Schrijf jij over duurzaamheid?

TGTHR zoekt auteurs!

Door | 22 april 2016

TGTHR is hét mediaplatform voor duurzame ondernemers en professionals. TGTHR heeft als doel duurzaamheid zo breed mogelijk toegankelijk te maken, zodat duurzaamheid mainstream wordt. Wij richten ons hierbij op het bedrijfsleven. De informatie die wij op de website en in het magazine aanbieden helpen de duurzame ondernemer of professional de volgende stap te nemen met duurzaamheid.

 

Op TGTHR.nl bespreken onze leden ontwikkelingen en trends en geven ze hun visie op duurzaamheid. Hiermee delen ze hun kennis, waar andere duurzame ondernemers en professionals weer van kunnen leren. Dat is samen duurzaam ondernemen!

Wil jij ook een bijdrage leveren? Graag!

 

Als je lid bent van TGTHR (al vanaf € 60,- per jaar) kun je je aanmelden als auteur. Met jouw artikel bereik je via TGTHR een grote groep professionals en ondernemers binnen de duurzaamheidswereld.

Bekijk hier meer informatie over het aanleveren van artikelen, of meld je aan als auteur via redactie@tgthr.nl.

 


 

Heb je een andere bijdrage? 

Heb je ander nieuws, een bijzonder initiatief of een evenement wat je op TGTHR geplaatst wilt zien? Laat het ons weten via redactie@tgthr.nl

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen