Artikel

Tienduizend nieuwe banen ontstaan dankzij Dutch Good Growth Fund

Door | 8 januari 2016 | Bron: OneWorld

Een jaar na de start van het Dutch Good Growth Fund zijn 22 transacties afgesloten. Daaruit vloeien in totaal 10.000 nieuwe banen voort, zo stelt een woordvoerder van minister Ploumen.

 

Het Dutch Good Growth Fund (DGGF) met 700 miljoen euro is bedoeld voor ondernemen in ontwikkelingslanden. Ongeveer tweehonderd Nederlandse ondernemers hebben zich het eerste jaar gemeld. Zij vulden een zogenoemde quick scan in, bedoeld om een eerste indruk te geven van de investerings- of exportplannen. Daarnaast toonden 180 investeringsfondsen belangstelling om mkb-ers te financieren in landen met lage- en middeninkomens.

 

Lees meer via OneWorld

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen