Tips om medewerkers gemotiveerd en energiek te houden
Artikel

Hoe zorg je voor gelukkige medewerkers?

Tips om medewerkers gemotiveerd en energiek te houden

Door | 6 april 2016 | Bron: MKB Servicedesk

Door goed voor je medewerkers te zorgen, blijven ze gemotiveerd en energiek. Dat zal niet alleen een positief effect hebben op hun manier van werken, maar ook op de organisatie. Maar hoe zorg je voor gelukkige medewerkers?

 

Als ondernemer wil je goed personeel natuurlijk zo lang mogelijk bij je houden, het is daarom belangrijk om het werkplezier van je personeel hoog te houden. Medewerkers blijven zo niet alleen gelukkig, ze halen het beste uit zichzelf en kunnen langer en effectiever werken. MKB Servicedesk geeft een aantal richtlijnen en tips om je personeel zo lang mogelijk bij je te houden.

 

Lees de tips op de website van MKB Servicedesk

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen