Tony's Chocolonely - van chocoladecrimineel tot wereldverbeteraar
Artikel

Tony’s Chocolonely: Van chocoladecrimineel tot wereldverbeteraar

Door | 19 april 2016 | Bron: OneWorld

De documentaire Tony is op 14 april in première gegaan. Deze vertelt de ontstaansgeschiedenis van het chocoladebedrijf Tony’s Chocolonely, dat streeft naar een slaafvrije chocoladewereld. OneWorld sprak met regisseur Benthe Forrer, Teun van de Keuken – betrokken bij de oprichting van het bedrijf – en Tony’s Chocolonely’s Pascal van Ham.

 

‘Tony’s Chocolonely bestaat tien jaar, wat mij een mooie gelegenheid leek om hun verhaal in een film te gieten. Ik hoop dat deze film mensen inspireert, dat het verhaal aanstekelijk werkt en gaat reizen. Al is er maar één persoon die een ander probleem besluit aan te pakken. Ik wilde laten zien dat je wel degelijk iets goeds kunt doen voor de wereld. Dat is heus niet altijd makkelijk, maar het kán wel’, aldus regisseur Forrer.

 

TONY – Officiële NL trailer

 

Lees ‘Tony’s Chocolonely: Bittere nasmaak of zoete hap?’ bij OneWorld

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen