Van 0 naar 100 procent klimaatneutraal in een dag
Artikel

Van 0% naar 100% klimaatneutraal in 1 dag

Door | 28 december 2015 | Bron: Footprint Travel

Juist als kleinschalige organisatie is het heel goed mogelijk om klimaatneutraal te ondernemen, en heel snel stappen te zetten.

 

Dat bewijst Footprint Travel met hun deelname aan de Nederlandse Klimaatcoalitie: zij werden in slechts één dag 100% klimaatneutraal. Met deelname aan de Nederlandse Klimaatcoalitie stel je je als bedrijf een doel om energie te besparen en de CO₂-uitstoot te compenseren.

 

Lees op de website van Footprint Travel hoe zij dit voor elkaar hebben gekregen

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen