Verdubbeling duurzame gebouwen in 2018
Artikel

Verdubbeling duurzame gebouwen in 2018

Door | 3 maart 2016 | Bron: Bouwwereld.nl

De mondiale markt voor duurzame gebouwen is verdubbeld in 2018, waarbij het ijkjaar 2015 is. Dat blijkt uit het onderzoek ‘World Green Building Trends 2016 ‘ dat World Green Building Council, Dodge Data & Analytics en United Technologies Corporation uitvoerden in 69 landen, waaronder Nederland.

 

37 procent van de ondervraagden verwacht in 2018 meer dan 60 procent van de gebouwen aantoonbaar duurzaam te hebben gemaakt met een duurzaamheidslabel. In 2015 verwachtte nog 18 procent van de ondervraagden dat. De verdubbeling van groen bouwen houdt sterk verband met de waarde van duurzaam vastgoed ten opzichte van niet-duurzaam vastgoed.

 

Lees verder op de website van Bouwwereld

Download het rapport ‘World Green Building Trends 2016’

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen