Video

Samsung’s Safety Truck verbetert veiligheid op de weg

Door | 28 december 2015

Samsung en Leo Burnett Argentina hebben samen een campagne ontwikkeld om de veiligheid op de weg te verbeteren met de kracht van innovatie.

 

Technologie van Samsung is toegepast op een vrachtwagen: op de voorkant van de wagen is een camera ingebouwd, op de achterwand van de wagen is op vier schermen de situatie op de weg te zien, zoals deze gefilmd is door de camera aan de voorzijde. The Safety Truck is geïnspireerd op het gegeven dat ongevallen op de weg vaak plaatsvinden terwijl auto’s vrachtwagens proberen te passeren op wegen waar moeilijk te zien is of inhalen daadwerkelijk mogelijk is.

 

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen