Tools

MVO Quickscan (DNV)

Door | 19 november 2015

Organisaties die effectief willen starten met maatschappelijk verantwoord ondernemen kunnen beginnen met een MVO Quickscan. Hiermee wordt je organisatie in twee dagen gescand op de eisen uit de norm MVO-Prestatieladder. Je zult aangenaam verrast zijn over de hoeveelheid MVO-aspecten die je al (onbewust) in je strategie geïntegreerd hebt.

 

De MVO Quickscan van DNV is een hands-on aanpak die organisaties concrete handvatten biedt om de duurzame ontwikkeling van de organisatie in kaart te brengen. Aan de hand van de 33 indicatoren zal tijdens de MVO Quickscan onderzocht worden hoe jouw organisatie invulling geeft aan haar MVO-beleid. Deze indicatoren worden doorgenomen met de desbetreffende verantwoordelijken en deskundigen binnen de organisatie. Na deze quickscan heb je een helder overzicht en weet je ook op welk niveau van de MVO-Prestatieladder je organisatie zich bevindt.

 

Naar de MVO Quickscan van DNV

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen