Duurzaam Ondernemen: over waardecreatie, anders organiseren en transitie
Video

Duurzaam Ondernemen: over waardecreatie, anders organiseren en transitie

Door | 1 december 2015

Op vrijdag 13 november legde Prof. Dr. Jan Jonker met een openbare rede verantwoording af over vijf jaar hoogleraarschap Duurzaam Ondernemen aan de Radboud Universiteit, Faculteit der Managementwetenschappen.

 

De verantwoordingsrede met als titel ‘Duurzaam Ondernemen: over waardecreatie, anders organiseren en transitie’, was een initiatief van Jonker zelf om zo publiekelijk toe te lichten wat het maatschappelijke en wetenschappelijke nut is van vijf jaar onderzoek naar, publicaties over, en activiteiten met betrekking tot duurzaam ondernemen. Bekijk hier de video van de volledige bijeenkomst inclusief de toespraken van dagvoorzitter Ben Dankbaar en Maurits Groen. Er is ook een ingekorte versie beschikbaar waarin alleen Jan Jonker aan het woord komt.

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen