Waarom je ontevredenheid van medewerkers bespreekbaar moet maken
Video

Waarom je ontevredenheid van medewerkers bespreekbaar moet maken

Door | 8 april 2016 | Bron: Effectory.nl

Medewerkers die ontevreden zijn en zich nutteloos voelen binnen een organisatie en een directie die daar niets aan doet: mensen zien het en klagen erover, maar gaan uiteindelijk niet met elkaar in gesprek.

 

En dat is zonde, want zo los je de situatie niet op. Ondertussen wordt het werk voor de medewerker niet leuker en de frustratie van de directie alleen maar groter. Grijp dus direct in als je ontevredenheid merkt binnen de organisatie. En maak dit zo snel mogelijk bespreekbaar, of je nu medewerker of werkgever bent.

 

In deze video gaat Guido Heezen, oprichter van Effectory, in op ontevredenheid, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit van medewerkers.

 

 

Lees verder op de website van effectory

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen