Wegwijzer circulair inkopen
Stappenplannen

Online stapppenplan om je op weg te helpen met circulair inkopen

Wegwijzer circulair inkopen

Door | 22 maart 2016

Circulair inkopen wint snel aan interesse bij zowel publieke als private inkooporganisaties. Zo hebben inmiddels ruim veertig organisaties hun ambities om circulair in te kopen vastgelegd in de Green Deal Circulair Inkopen. Maar hoe ga je aan de slag met circulair inkopen, zodat je dit daadwerkelijk kunt integreren en realiseren in jouw inkoopproces?

 

De Wegwijzer Circulair Inkopen van MVO Nederland en PIANOo helpt je op weg om circulariteit te integreren in het inkoop- en aanbestedingsproces. Met de handvatten in deze wegwijzer kun je zowel op strategisch niveau beslissingen nemen als op uitvoerend niveau concrete stappen zetten. De wegwijzer is dan ook bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het inkoopproces. Om van circulair inkopen een succes te maken is het belangrijk dat niet alleen inkoop maar ook de andere afdelingen betrokken zijn en er breed draagvlak is voor de circulaire inkooptrajecten.

 

Volg het online stappenplan ‘Wegwijzer circulair inkopen’ op de website van MVO Nederland

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen