Artikel

Win-win: Fleur je bedrijf op en ga verspilling tegen!

Door | 5 januari 2016 | Bron: voordewereldvanmorgen.nl en Bloemenstorm

Het Nederlands bedrijf Bloemenstorm wil de verspilling in de bloembollenteelt tegengaan.

 

Uit een studie van de Dienst Landbouwkundig Onderzoek Wageningen blijkt dat er jaarlijks 247 ton aan bloembollen worden weggegooid, omdat ze niet aan de hoge eisen van de markt voldoen. Bloemenstorm wil deze overschotten gaan inzetten om de Nederlandse straten op te fleuren. Klanten kunnen bij het bedrijf een bloembak bestellen die ieder seizoen van nieuwe bloembollen zullen worden voorzien. Een win-winsituatie!

 

Lees meer via voordewereldvanmorgen.nl

Bezoek de website van Bloemenstorm

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen