Artikel

Zestien vormen van échte duurzame logistiek

Door | 11 januari 2016 | Bron: Logistiek.nl

‘Duurzame logistiek wordt misbruikt om te laten zien hoe goed men bezig is’, aldus Jauco Martens van IPL Consultans.

 
In het artikel ‘Zestien vormen van duurzame logistiek’ doet hij een poging om de verschillende opties terug te brengen tot hun ware proportie, en heeft hij zestien manieren op een rijtje gezet waarop bedrijven échte duurzame logistiek kunnen bewerkstelligen. Hoewel de titel misschien anders doet vermoeden, is het artikel ook erg interessant voor mensen die niet in de logistieke sector werken. Bijna elk bedrijf heeft tenslotte in meer of mindere mate te maken met logistiek, en kan op zijn eigen manier een steentje bijdragen aan de verduurzaming.

 

Lees het artikel op de site van logistiek.nl

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen